Dovlecei pane

DSCN3066

Guest post by Iuliana

Dovleceii pane sunt un aperitiv deosebit de savuros, mai ales dacă sunt stropiţi cu puţin mujdei de usturoi 😉

Ingrediente:

  • 2 dovlecei de mărime potrivită
  • 2 ouă
  • 5-6 linguri de făină
  • sare şi piper după gust
  • ulei pentru prăjit

Se curăţă dovleceii, se taie felii late de aprox. 1 cm. şi se presară cu sare şi piper pe ambele părţi. Se dă apoi fiecare felie prin făină şi prin ouăle bătute şi se pune la prăjit pe ambele părţi până capătă o culoare aurie.

Se scot pe o farfurie acoperită cu un şerveţel care să absoarbă excesul de ulei. Se servesc cu mujdei de usturoi sau ketchup de casă.

DSCN3081

Poftă bună sa aveti!

Iuliana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s