Mozaicul lunii august 2013

O retrospectivă a lunii care a trecut poate fi pe lângă un frumos obicei personal, şi un bun prilej de evaluare “dintr-o privire”. Nouă ne face plăcere să ne uităm în urmă, pentru că aşa ne dăm seama că Aromele Culinare, un blog născut din prietenie şi din preocuparea pentru reţete simple şi sănătoase, a crescut voinicel 🙂 În luna august a împlinit 2 luni, 83 de reţete publicate şi 256 de like-uri pe Facebook pentru care vă mulţumim din suflet. Aprecierea voastră ne încurajează şi contează foarte mult pentru noi.

Tot în luna august, Aromele şi-au făcut debutul în lume şi au participat cu succes la 3 provocări: Bucătar Curajos, Provocarea Secretă şi Dulce Românie.

Şi dacă reţetele au rămas simple, rapide şi cu ingrediente ne-pretenţioase, aşa cum ne-am propus de la început să fie, vrem să credem în schimb, că pozele reţetelor noastre au evoluat măcar un pic 🙂 Mai avem multe de învăţat în domeniul fotografiilor culinare, dar ne place din ce în ce mai mult şi ne străduim să creştem în calitate şi în această privinţă.

Iată aşadar reţetele lunii, în imagini 🙂

Noi credem că avem cu ce ne mândri în luna august. Voi ce ziceţi? 🙂

Advertisements

3 thoughts on “Mozaicul lunii august 2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s