Carti la jumatate de pret

corintDragii mei, astazi(21 ianuarie), la  libraria virtuala Libris.ro sunt reduceri foarte mari, de 50 la suta la cartile editurilor Leda si Corint. In plus, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii!

De la editura Corint mi-au atras atentia enciclopediile, dictionare si atlasele pentru copii cum ar fi de exemplu aceasta Enciclopedie a stiintelor pentru copii

enciclopedie

sau cartile din seria “Generala ” scrise de James Patterson care a fost ales de copiii din Statele Unite ale Americii ca Autorul Anului în 2010, in cadrul Children’s Choice Book Awards.

generala

Si sa nu uit de adulti care pot cumpara astazi cartea Suleyman Magnificul si Sultana Hurem tot la jumatate de pret. Despre acest subiect gasiti mai multe informatii pe lecturidemamica.

suleyman

La editura Leda, tot la jumatate de pret gasiti multe carti adresate adolescentilor cum ar fi cealalta serie celebra de carti scrise de James Patterson care de data asta se adreseaza adolescentilor. Mai exact, este vorba despre cele trei volume din seria Maxium Ride, o carte primita foarte bine de adolescenti, serie vanduta in peste 16 milioane de exemplare, tradusa in peste 12 tari, si selectata de New York Public Library la categoria “Books for the Teen Age”.

maxium rideSpor la cumparaturi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s