Atelier de creatie pentru copii – “Cutiuta cu dichis”

targ martisorDaca aveti copii si sunteti din Bucuresti sau localitatile invecinate puteti sa le faceti celor mici o bucurie ducandu-i  duminca 2 martie la Muzeul Taranului Roman. De ce acolo? Pentru ca in incinta acestuia se va organiza un atelier gratuit pentru copii, dedicat sarbatorii de Martisor, organizat de BluParty in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, si sustinut in cadrul Targului de Martisor 2014 organizat la muzeu.

Organizat sub denumirea de “Cutiuta cu dichis” atelierul care va incepe de la orele 11 si va tine pana la 12,30. Intrarea este libera si se face in limita locurilor disponibile si in baza unei inscrieri. Taxa de intrare la este de 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii.

Atelierul este organizat in doua etape. In prima parte copii vor afla care este povestea Martisorului si ce obiceiuri traditionale de primavara sunt asociate cu aceasta. In partea a doua cei mici vor putea picta pe cutiute din lemn in care apoi vor putea pastra martisoarele pe care le vor primi sau, de ce nu, darui.

Aceste activitati sunt destinate in general copiilor cu varste cuprinse intre patru si opt ani iar materialele necesare vor fi asigurate de catre echipa BluParty.

Cat timp cei mici se bucura de povestea si legendele legate de Martisor, parintii pot participa la Targul Martisorului din curtea Muzeului unde se pot delecta gustand din oferta gastronomica a Targului sau pot cumpara obiecte de artizanat specifice aceste sarbatori traditionale romanesti.

Daca sunteti interesati de desfasurarea acestui eveniment si vreti sa mergeti la atelierul pentru copii gasiti mai multe informatii (numar de telefon, email, persoana de contact etc) in documentul care contine comunicatul oficial al acestuia.

O zi frumoasa sa aveti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s