Oferta zilei – 50% reducere de la Nemira

oferta martisor“Un martisor cu pret seducator” , sub acesti titlul se desfasoara campania de reduceri de la editura Nemira, valabila doar in acest weekend.

Editura reduce preturile cu 50% la peste 480 de titluri aflate in stoc. O oferta foarte generoasa, zic eu,mai ales ca Nemira este cunoscuta pentru cartile publicat la categoria science-fiction si nu numai.

Recomandarile mele ar fi:

– “Vorbitor in numele mortilor” celebra carte scrisa de Orson Scott Card, in oferta acum la doar 16,95 ron. Un roman SF captivant si pliin de surprize

orson scott card– cartile lui Frank Herbert, celebra serie “Dune” sunt si ele in oferta acum, fie sub forma de pachet fie separat. Pachetul costa 129,70 ron si include toate titlurile seriei: Dune, Mantuitorul Dunei, Copiii Dunei, Imparatul-Zmeu al Dunei, Ereticii Dunei si Canonicatul Dunei, carti pe care le puteti achizitiona si separat, tot la un pret redus cu 50%.

dune

– si cartea, poate mai putin cunoscuta a lui Alan H. Cohen, “Iubirea ca o teapa“, in oferta acum la doar 13,95 ron.

Este o carte cu sfaturi practice despre cum poti afla care este omul potrivit pentru tine, afli despre experientele altora si iti arata ca e bine sa te schimb tu intai pentru ca viata ta sa se schimbe in bine 🙂

iubirea ca o teapa

Cumparaturi eficiente sa aveti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s