Vreau o vacanta!

relaxareVreau o vacanta! Cred ca zambiti deja si va spuneti in gand “cine nu ar vrea?” Si poate mai ganditi si ca daca tot nu am un job si stau acasa cu cel mic, la ce imi trebuie vacanta. Bine, asta poate gandi doar cine nu a crescut copii pentru ca, a fi mama e un “full time job”. Nu ai vacanta nici macar noaptea, in somn. Cel putin cat e mic, mic, pana la sase luni-un an, unele nopti sunt zile. Asa ca da, vreau o vacanta. Dar oare se poate sa plec in vacanta fara cel mic? Mmm, nu prea ma indur sa il las acasa cu bunica si eu sa plec fara el. Asa ca nu imi ramane decat sa visez la o vacanta relaxanta.

Anul acesta ne-am propus sa mergem la mare. Mai mult pentru cel mic… si tatal lui 🙂 . Nu pot spune ca nu imi place marea. Imi place, doar ca nu prea sunt amatoare de calduri mari, soare puternic si aglomeratie. Nu sunt pe gustul meu. Eu as prefera o vacanta de cateva zile undeva in vestul tarii, unde nu am mai fost niciodata si am auzit ca e foarte frumos. Vorbesc despre Baile Felix. De ani de zile imi doresc sa merg acolo, sa vad nuferii si sa ma relaxez in bazinele cu apa termala.

Am gasti si hotelul potrivit unde sa ma cazez, Hotel Internationa Baile Felix. De pe site-ul lor, www.hotel-international-baile-felix.ro am aflat ca acesta este situat in centrul statiunii si ca are o baza ultramoderna care ofera servicii de calitate in ce priveste relaxarea. Deja visez la o sedinta de hidroterapie, la o bronzare in solar, la cateva ore de miscare in sala de fitness, si o relaxare cu ajutorul unui masaj facut de un specialist sau o baie in bazinul cu hidromasaj. Si mai vreau cateva sedinte de aromaterapie si cromoterapie despre care am tot auzit si citit dar nu am avut ocazia pana acum sa le si testez pe propria mea piele.

Sa va mai spun ca de fapt este vorba de un complex si nu doar de un hotel? Complex are in cuprinsul lui piscine, plaja si chiar zone impadurite perfecte pentru orele prea calduroase din zi. Tentante sunt si terenul de minigolf, aqua park-ul si sala de biliard. A, si sa nu uit, complexul are si un spatiu special amenajat pentru copii.

Deci pana la urma visul poate deveni realitate. Solutia? O luam si pe buni cu noi la Baile Felix. 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s