PlusConfort e pentru tine

bannerM-am hotarat sa imi construiesc o casa doar a mea. Nu pot sa spun ca urasc sa stau la bloc, pentru ca ma adaptez usor oriunde. Dar parca tot mai bine este sa ai o locuinta individuala. Cu ceva curte in jur. Si un caine in cusca, afara. Aici da, urasc sa tin un caine in apartament la bloc. Pentru ca eu iubesc cainii si stiu ca ei vor libertate, ca si mine si nu vor sa stea inchisi. Si o pisica vreau, sa umble pe unde o vrea, pe acoperisuri si prin curti. Am pus ceva bani deoparte in ani de munca, in tara si strainatate. Terenul il am deja, deci pot sa ma apuc de construit.

Planul casei il am in minte de ceva vreme, il visez. Stiu cum va fi fiecare camera, fiecare usa, fiecare geam. Dar nu sunt specialist in domeniu. Fratele meu este inginer constructor. A facut o facultate pentru asta. Nu e usor sa construiesti, chiar daca in jurul meu toti imi dau sfaturi si cred ca se pricep. Este un lucru stiut, ca toti romanii s-au nascut poeti, se pricep la fotbal si mai nou… la constructii. De aceea am plecat initial cu ideea de a-mi face casa singur. Sa chem “meseriasi” din zona, sa imi faca totul pe etape, sa ma coste cat mai putin.

Dar stiu de la fratele meu ca nu e chiar asa, ca daca ar fi simplu nu ar mai exista facultate de constructii. Ci doar “meseriasi”… El mi-a spus ca imi poate face proiectul casei si toata zidaria. Pentru acoperis si pentru toate finisajele interioare si exterioare mi-a zis sa caut o firma serioasa. Firma la care lucreaza el nu face astfel de lucrari. Mi-a recomandat PlusConfort cu care a colaborat si despre care stie sigur ca este una dintre cele mai puternice firme romanesti care lucreaza in constructii, detine mijloace tehnice de inalta tehnologie si are o mare experienta in acest domeniu, un atuu al aceasteia fiind si calificarea personalului cu care lucreaza. De zece ani de cand e pe piata, firma a realizat numeroase lucrari de constructie, printre clientii acesteia numarandu-se si Consiliul Local Slatina, Gaz de France Sud Romania, Romtelecom si Lidl Romania.

casa plus

Chiar daca poti crede ca o sa te coste mai mult o firma, in comparatie cu regia proprie, in realitate esti scutit de multe necazuri dupa ce casa e gata. In primul rand ai lucrari de calitate garantate. Nu risti sa iti cada tavanul in cap, sau sa iti sufle vantul pe la termopane. Sau sa iti crape instalatia de alimentare cu apa cand ti-e lumea mai draga.

Apoi poti discuta cu specialistii lor despre cele mai bune solutii privind amenajarile interioare si exterioare, solutii viabile atat din punct de vedere arhitectonic si estetic, cat si din punct de vedere ingineresc. Cand ai o firma serioasa, de top, care iti executa lucrarile, ai si certitudinea ca totul va fi gata in timp rezonabil. Cei care au lucrat cu “meseriasi” stiu ce spun: sunt zile cand nu-i vezi sau cand umbli dupa ei, sau cand se imbata si fac lucrari de mantuiala si tot astepti cate jumatate de an sa termine ce au inceput…

Cu o firma ca PlusConfort e altceva, e o placere sa colaborezi. Produsele cu care lucreaza ei sunt de cea mai buna calitate, firma folosind doar materiale, utilaje si echipamente provenite de la cei mai prestigiosi furnizori din Europa. Nu trebuie sa umblu eu sa cumpar ba una ba alta, de la furnizori. Aduc ei totul, numai sa le spun ce vreau. Dar ce vreau? Sa ma mut cat mai repede in casa mea cea noua! Si PlusConfort ma poate ajuta pentru ca motto-ul lor este “Tu alegi solutia, noi o construim”.

Advertisements

5 thoughts on “PlusConfort e pentru tine

  1. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti implinesti visul … ce mai conteaza ca pretul va fi cat China , sigur nu vei avea surprize (ca mine:()

  2. Daca ar fi sa-mi implinesc vreodata visul de a avea o casa pe pamant, cu siguranta nu m-as incurca cu “meseriasii”. Prefer lucrurile facute corect, cinstit, cu deviz, cu factura si cu garantie de buna executie la lucrare.

  3. Interesant punctul de vedere. Cred ca pana la urma iesi chiar mai ieftin cu o firma buna, decat cu meseriasi tocmiti cu ziua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s