Ati incercat Dieta Daneza?

dietaInainte de a incepe un regim alimentar trebuie sa stim exact in ceea ce ne “bagam”. Trebuie sa tinem cont de tot ceea ce ne impune acel regim alimentar si de felul in care ne traim zi de zi viata. Daca consideram ca acesta nu este in concordanta cu felul nostru de alimentatie si cu stilul de viata sau daca consideram ca ne poate pune sanatatea in pericol atunci nu ar trebui sa ne aventuram. Cel mai important este sa stim exact care este starea noastra generala de sanatate, sa tine cont de alimentele pe care trebuie sa le consumam si de felul in care acestea ne pot afecta dispozitia.

Pentru toti cei care doresc sa slabeasca rapid, indiferent de dificultatea unui regim alimentar, dieta daneza pare sa fie alegerea ideala. In cele 13 zile ale dietei trebuie sa consumam doar alimentele permise, fara nici cea mai mica abatere (gasiti aici cateva dintre secretele dietei). Daca reusim sa respectam cu strictete regimul alimentar vom putea sa ne schimbam metabolismul si vom reusi sa slabim pana la 20 de kilograme. Este important insa sa urmam acest regim alimentar sub supravegherea unui medic de specialitate, acesta fiind cel care ne va indruma si ne va ajuta de fiecare data cand avem nevoie.

Din ce am aflat eu, dupa ce finalizam dieta nu vom pune rapid la loc kilogramele pierdute. Trebuie insa sa respectam o alimentatie echilibrata si cat mai sanatoasa. Slabirea difera de la o persoana la alta, de la cat de mult ne dorim sa slabim pana la felul in care corpul nostru reactioneaza la regimul alimentar propriu-zis. Timp de 13 zile vom consuma doar alimente care au putine calorii, deci un regim hipocaloric, toate aceste alimente vor reusi sa ne schimbe metabolismul. In perioada dietei vom avea perioade in care vom fi obositi, irascibili si uneori ne vom simti chiar slabiti, nu trebuie sa ne suprasolicitam corpul desfasurand activitati solicitante.

Toti cei care reusesc sa finalizeze aceasta dieta vor fi multumiti de felul in care arata, rezultatele fiind vizibile la scurt timp de la inceperea ei. Daca analizam sacrificiul facut pentru a obtine silueta mult dorita putem trage concluzia ca nu este deloc greu sa slabesti daca ai suficienta rabdare si daca esti hotarat. Cel mai greu este pana cand incepi sa vezi rezultatele obtinute, fiecare kilogram pierdut ne va ajuta sa vrem mai mult si sa fim mult mai increzatori in fortele proprii. Sa slabim frumos si rapid nu mai este imposibil, trebuie doar sa stim cat de multe sacrificii suntem dispusi sa facem pentru silueta mult dorita.

Voi cat de mult ati reusit sa slabiti urmand acest regim alimentar? Care au fost cele mai grele zile si cu ce fel de situatii v-ati intalnit?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s