Tratament naturist pentru sanatatea barbatului

ormusIdeea acestui articol mi-a venit cand mi-am amintit de o prezentatoare de televiziune, simpatica de altfel si putin ignoranta (sau poate doar grabita) care prezentand niste stiri despre sanatate a spus despre cancerul de prostata ca este o boala care ii afecteaza mai mult pe barbati. Probabil la fel cum cancerul de col uterin le afecteaza ceva mai mult pe bietele femei.

Lasand gluma la o parte, rândurile care urmează se adresează deopotrivă, atat cititorilor barbati care imi trec pragul virtual cât şi cititoarelor care au soti, pentru ca problemele prostatei nu sunt deloc de neglijat. Cu inaintarea in varsta un procent foarte insemnat de barbati (trecand de 70% la peste 80 de ani) sufera de dereglari ale functionarii prostatei, aceasta glanda exocrina care este strans legata de starea generala de confort a barbatului, fiind implicata in functia reproductiva, dar si in mictiunea normala.

Calitatea spermei barbatului, care ne intereseaza in perioada cand cuplul este la fertilitate maxima si isi doreste copii, este strans legata de buna functionare a prostatei. Cercetarile au demonstrat faptul ca un consum mare de grasimi este de natura sa deregleze buna functionare a celulelor prostatei. Aceasta isi pierde elasticitatea, devine mai rigida si se inflameaza, boala numinde-se adenom de prostata. Cum uretra trece chiar prin mijlocul ei, urinarea normala este perturbata si creaza pentru barbat un disconfort continuu. Dar cu adevarat de speriat este cancerul de prostata, care secera anual multe vieti, care are simptome ascunse si este descoperit prin urmare destul de tarziu, cand nu se mai poate face mare lucru.

Din fericire stiinta evolueaza mereu si se descopera metode de a preveni si de a trata problemele prostatei. Pe langa medicamentele concepute de marii producatori din domeniul farmaceutic, exista remedii naturiste care dau bune rezultate, dar si tratamente mai neconventionale, cum ar fi cel cu produse din gama Ormus. S-au obtinut rezultate foarte bune in tratarea afectiunilor maligne ale prostatei mai ales cand s-au utilizat metode combinate, cazuri in care efectul medicamentelor si al produsului Ormus s-au potentat reciproc.

Iar daca va intereseaza ceva de la Ormus puteti beneficia si de o reducere folosind, pentru obtinerea acesteia, codul “REDUCERE“, indiferent pentru ce produse va hotarati sa comandati sau pentru ce fel de tratament ati optat.

Va sfatuiesc sa nu neglijati sanatatea prostatei dumneavoastra (daca sunteti barbat), sau a partenerului dumneavoastra (daca sunteti femeie), sa va documentati din cat mai multe surse posibile si sa duceti o viata cumpatata, ca sa va puteti bucura din plin de ea.

Sanatate sa aveti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s