“Succesul copilului tău depinde de tine” – recenzie si un concurs

Vreau sa va recomand astazi o carte deosebita, scrisa de o autoare romana, Adriana Mitu si intitulata foarte sugestiv, “Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine”
Si in acelasi timp va invit si la un concurs sposorizat de insasi creatoarea acestei carti, concurs care are ca premii trei carti scrise de ea.

Lecturi de mamica

concursFără doar şi poate, numărul cărţilor de psihologie a crescut în ultimul deceniu într-un ritm exponenţial, ceea ce se datorează în primul rând interesului cititorilor faţă de acest domeniu. În această epocă mereu în schimbare, cu viaţă trepidantă care decurge în ritm alert, avem nevoie mai mult decât oricând de sprijinul nostru interior înainte de sprijinul pe care-l aşteptăm din partea celorlalţi. Şi dacă noi adulţii ne mai putem autoinstrui, auto-crea, auto-cenzura şi aşa mai departe, ce facem în schimb cu copiii noştri? Cum îi educăm, ce să-i învăţăm, unde să-i îndrumăm când, aşa cum remarca recent un specialist în educaţie, trebuie să pregătim de pe acum tinerii pentru profesii care nici nu există şi nici măcar nu ştim dacă vor exista în viitor?

Am primit recent această carte minunată despre care o să vă vorbesc, atăzi puţin, “Puterea părinţilor. Succesul copilului tău depinde de tine“. Este o…

View original post 764 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s