”Betty cea urata” si increderea in sine

betty cea urataPe vremea cand eram eu mica nu existau aparate dentare. Nu imi mai amintesc daca in telenovela “Betty cea urata” sau in alta parte am vazut pentru prima data unul, dar imaginea simpaticei eroine a serialului cu nelipsitul ei aparat dentar m-a impresionat cel mai tare. Mai tarziu am vazut multe fetite, mult mai multe decat baietei, purtand simpaticele aparate pentru indreptarea dintilor. Pentru ca dincolo de impresia de moment, un copil care poarta un astfel de aparat este frumos ca toti copiii.

Iar scopul purtarii unui aparat dentar este mult mai mult decat acela de a indrepta niste dinti care nu vor nicidecum sa creasca in directia dorita de standardele de frumusete ale momentului. Obtinand niste dinti frumosi copilul de acum, viitorul adult, va obtine ceva mult mai de pret si anume… zambetul. Iar zambet nu inseamna doar o anumita expresie a fetei ci va reflecta o anumita stare de spirit pozitiva a celui care zambeste, dar care se va rasfrange si asupra celor din jurul lui.

Intotdeauna o persoana vesela, care zambeste frumos, va fi mult mai apreciata decat o persoana care nu o face din diverse motive, intemeiate sau nu. Dar nu numai aprecierea celor din jur este importanta, ci si cresterea increderii de sine, care ajuta pe oricine sa isi ridice calitatea vietii.

Am discutat pana acum doar despre copii, dar exista din ce in ce mai multi adulti, dintre cei inca tineri sau mai putin tineri, care apeleaza la serviciile unui cabinet stomatologic pentru a-si monta un aparat dentar. Chiar daca pot sa para un pic caraghiosi in ochii celor din jur, rezultatul obtinut merita „sacrificiile” temporare. Iar acea imagine in fond nu este pentru ochii rautaciosilor, ci pentru sine si pentru cei dragi care, la fel ca mine, vor considera ca aparatul dentar in sine impreuna cu cel care-l poarta sunt deosebit de simpatici.

Cred ca argumentele mele, la care specialistii mai pot adauga si altele, va vor fi de ajutor in a decide pentru voi sau copiii vostri sa considerati montarea unui aparat dentar ca fiind ceva firesc si foarte util, ca o investitie pentru prezent si viitor. Chiar daca nu sunt din Bucuresti, personal am fost foarte incantata de serviciile oferite de clinica Cris Smile, care va poate ajuta sa descatusati… zambetul… Si de aceea o recomand azi. Mai ales ca stiu ca multi dintre voi, cei ce imi cititi blogul locuiti in capitala.aparat dentar

Daca veti discuta cu specialistii lor veti putea decide in cunostinta de cauza in privinta variantei potrivite de aparat dentar si in privinta altor tratamente de urmat pentru cel care poarta aparatul sau pentru alti membri ai familiei. Iar preturile, pentru ca intotdeauna ne gandim si la ele, sunt absolut decente, corelate cu calitatea serviciilor oferite. Mai ales ca exista si promotii. Dar ce nu merita oare un zambet frumos care iti da incredere in tine?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s