Livecom – protector al ficatului

Cu mai multi ani in urma am citit o carte care facea apologia ficatului. Este adevarat ca oricare organ al corpului omenesc isi are rolul sau bine definit si deosebit de important.

In cazul ficatului insa se pare ca buna lui functionare este esentiala pentru sanatatea intregului corp, in timp ce orice perturbare poate genera dereglari si poate conduce la boli care afecteaza alte organe indepartate. Un ochi care nu este expert nu va vedea ca de fapt o anumita boala a aparut ca urmare a functionarii defectuoase a ficatului.protector al ficatului

Din pacate ficatul este supus unui stres extraordinar, nu doar din cauza a ceea ce mancam, dar si din cauza mediului poluat in care traim. Este suficient sa ne gandim ca ficatul este cel care neutralizeaza toxinele, sau macar incearca sa o faca.

Cartea amintita ne indemna ca pentru o viata lipsita de boli cronice sa incercam sa acordam ficatului locul pe care-l merita in eforturile noastre de mentinere a sanatatii intregului corp.

Medicamentele care protejeaza ficatului sunt prin urmare printre cele care au contribuit in ultimele decenii la cresterea spertantei de viata in lume.

Am descoperit de curand si testez acum un nou protector hepatic, Livecom Tab, care are in plus si marele merit ca este un produs 100% natural. Acesta este produs din extracte din plante medicinale indiene si este practic un supliment alimentar, ayurvedic.

Ayurveda este medicina milenara indiana, iar in India actuala se practica la un loc cu medicina moderna. Rezultatele acesteia sunt cunoscute de milenii si tratamentele ayurvedice au la baza plantele medicinale cunoscute si indelung testate.

Acest supliment ayurvedic are pe langa rolul de protector hepatic si alte roluri legate de stimularea bunei functionari a splinei si de purificare a sangelui. Ajuta si la buna secretie a vezicii biliare, precum si la stimularea digestiei. In plus are o cantitate apreciabila de antioxidanti care vor actiona nu numai la reducerea stresului oxidativ din ficat ci si din alte organe ale corpului.

De aceea consider ca este foarte indicat nu doar persoanelor bolnave, ci si celor sanatoase care vor sa fie prevazatoare si vor sa isi mentina ficatul (si corpul) in parametri optimi de functionare.

Voi cum va protejati ficatul? Luati suplimente naturiste pentru protectia acestuia?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s